Vi använder cookies för mät- och analysändamål samt marknadsföring. Läs mer i vår cookiepolicy.

Vi löser riktiga problem

Har du en idé om en ny digital produkt eller tjänst du vill ska bli verklighet? Eller ansvarar du för en produkt som inte lever upp till förväntningarna? Med kompetens inom strategi, ux-design och utveckling hjälper vi dig hela vägen.

Vi skapar digitala produkter och tjänster som bygger varumärken, stärker relationer och når affärsmål. Det gör vi genom att lära känna dina kunder och sätta oss in i din affär. Vi designar lösningar dina kunder älskar att använda.

Post-its uppsatta på ett papper

Med användaren i centrum

Vi jobbar med etablerade metoder för att ta reda på dina användares behov och drivkrafter. Vi hjälper dig att utveckla en digital produkt eller tjänst som löser riktiga problem.

  Insikter som leder till handling

  Visste du att den vanligaste anledningen till att en digital affär misslyckas är att idén inte matchar ett behov som kunderna faktiskt har?

  Det är därför allt börjar med att förstå användarna så att vi vet att vi utvecklar en digital produkt eller tjänst som löser ett problem de har på riktigt.

  Men det räcker inte med att ha insikter - de behöver också omsättas i handling. Våra designers och frontend-utvecklare har hantverkskunskapen som krävs för att få alla detaljer på plats och skapa användarupplevelser som funkar hela vägen. Oavsett om det handlar om att ta fram något helt nytt eller förbättra något som redan finns.

  Se CBS Insights: Why start-ups fail om de vanligaste orsakerna till att en satsning misslyckas. 42 procent misslyckas på grund av att det inte finns något behov av lösningen på marknaden.

  Linda, Linus och Gabriel står bredvid varandra.

  Strategi

  Visst kan du ta det lite som det kommer - men vill du lyckas behöver du en plan. Vi sätter en tillsammans.

  Två händer på ett papper med skisser och postits.

  Research

  Vi lär känna dina användare på djupet. Men insikter gör ingen nytta i en rapport, vi ser till att omsätta dem i handling.

  Tibber på mobilskärmar.

  Design

  Bra design är som en osynlig vän som hjälper dina användare att göra rätt på första försöket.

  Hand bredvid en laptop med programmeringskod på skärmen.

  Utveckling

  Med kod och en gnutta magi förverkligar vi idéer och levererar fantastiska användarupplevelser.

  Vill du veta mer?

  Prata med Ebba Burenius Brandt, Business Director